PRIJSLIJST - SHR-LASER

Vind jij de kosten voor permanent ontharen hoog? Niet bij Schoonheidssalon Ibolya! 

Wij staan voor veilig, effectief en betaalbaar ontharen. Op deze pagina vind je de prijzen van de meest voorkomende ontharingsbehandelingen. Er kunnen kleine afwijkingen in de prijs voorkomen, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De uiteindelijke prijs wordt altijd voorafgaand aan de behandeling gecommuniceerd. Zo sta je nooit voor een verrassing achteraf.

Mocht je een gebied willen laten behandelen dat hier niet vermeld wordt, contact ons dan even voor de prijs. De eerste okselbehandeling en de intake is altijd gratis. We vertellen je graag meer.

SHR-LASER

SHR-Laser bovenlip

 €15,-

SHR-Laser kin

€15,-

SHR-Laser bovenlip en kin

€25,-

SHR-Laser oksels

€20,-

SHR-Laser bikinilijn

 €20,-

SHR-Laser schaamstreek


€50,-

SHR-Laser onderbenen


€150,-

SHR-Laser onder- en bovenbenen


€225,-


*Bij verhindering graag uiterlijk 24 uur van tevoren annuleren. Bij niet tijdig annuleren of 'no show' zal de geplande afspraak voor 50% in rekening worden gebracht.

Wij werken met hoogwaardige SHR-lasers, in het bijzonder geschikt voor permanent ontharen.

Onze lasers zijn vooral bijzonder, omdat ze geschikt zijn voor mensen met alle huidtypes en haarkleuren/haartypes. Zonder uitzondering. Dus ook grijze, blonde en rode haren kunnen met onze SHR ontharingslaser worden behandeld. En dat vinden wij belangrijk. Het is namelijk onze missie om iedereen, mannen en vrouwen, te helpen om op een prettige en veilige manier definitief van ongewenst haar af te komen.